Comunitat Valenciana

Tres detinguts a Vinaròs per amagar en un vehicle una pistola i dos dispositius elèctrics de descàrregues

Efectius de la Guàrdia Civil han detingut tres persones, dos homes i una dona, que amagaven en un vehicle una pistola 9 mm municionada i dos dispositius elèctrics de descarregades en forma de pistola.
Agent de la Guàrdia Civil en investigació
Agent de la Guàrdia Civil en investigació
GUARDIA CIVIL
Agent de la Guàrdia Civil en investigació

Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, els arrestats estan acusats de tinença il·lícita d'armes i desobediència a agents de l'autoritat.

Durant el transcurs d'un punt de verificació en l'autovia AP-7, en el terme municipal de Vinaròs, els guàrdies civils van observar a la llunyania un turisme que s'acostava a gran velocitat i que no disminuïa en aproximar-se al dispositiu.

Després de realitzar els agents nombroses senyals visuals i sonores, van aconseguir que es detinguera en la zona de control. El cotxe anava ocupat per dos homes i una dona que es trobaven en un estat de gran agitació i nerviosisme.

Els ocupants van ser identificats i, posteriorment, els agents van realitzar un reconeixement complet del vehicle i van trobar en la part posterior de l'habitacle una pistola de calibre 9 mil·límetres amb el nombre de sèrie esborrat i en perfecte estat de funcionament amb munició en el seu carregador.

En la guantera es va trobar un dispositiu elèctric de descàrregues amb forma de pistola i en el maleter en una bossa de plàstic altres de les mateixes característiques que l'anterior, les dos en perfecte estat de funcionament.

Per tot açò, els efectius els van detindre i van ser entregats en els Jutjats de Vinaròs. L'actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Aquesta actuació s'emmarca dins del Pla Integral de Control d'Armes de Foc que desenvolupa la Guàrdia Civil, que és el cos policial que a nivell nacional té encomanada en exclusiva la competència sobre el control de les armes i explosius; com a conseqüència d'açò, exerceix un control exhaustiu, fent un seguiment molt estret de qualsevol tipus de conducta il·legal en aquesta matèria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento